4gamers.be

Ontmoet de cast van Final Fantasy Type-0

Door papfles, 06-09-2011 09:46

Als je een nieuw game op de markt brengt, moet iedereen vaak een hele resem personages leren kennen tenzij het om een sequel gaat. Als je echter een uitgebreide cast hebt, kan het wel eens zijn dat de mensen op de duur niet meer kunnen volgen. Daarom heeft Square-Enix een trailer van Final Fantasy Type-0 uitgegeven waarin we een deel van de reeds bekende cast te zien krijgen, maar ook een aantal nieuwelingen voorgeschoteld krijgen. Op die manier weten we toch al iets meer over de personages voor het spel in de rekken ligt en we moeten toegeven dat het er grafisch best mooi en grauw uit ziet. Jammer genoeg zijn dit voorlopig enkel Japanse rekken, want over Europa is nog niks bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.