4gamers.be

Half-Minute Hero keert terug op XBLA

Door papfles, 27-05-2011 00:20

Een halve minuut krijgen om een opdracht tot een goed einde te brengen is voor sommigen binnen de redactie geen enkel probleem (tot grote ontsteltenis van hun partner), maar om dat concept ook over te dragen naar een game en het ook nog leuk te maken ook, is niet zo eenvoudig.

Toch wist Half-Minute Hero op een heel leuke manier talloze mini-quests te bundelen tot een aangenaam game. Dat spel krijgt nu een extra leven op Xbox Live Arcade. Binnen een maandje zal je voor 800 Microsoft Points immers Half-Minute Hero: Super Mega Neo Climax kunnen downloaden en "60 volledige RPG's" vervolledigen en zelfs in een online versus mode (Super Hero Wars) kunnen spelen. Hieronder kan je een trailer zien van de PSP-versie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.