4gamers.be

Voorraad pre-orders PS Vita al uitgeput

Door Jay, 16-10-2011 10:50, bron: vg247

Voor de VS en Europa is het nog wachten op een officiële releasedatum, maar in Japan weten ze al een tijdje wanneer ze met de PS Vita van Sony aan de slag kunnen. Daar komt de nieuwe handheld vanaf 17 december in de winkelrekken te liggen en zoals dat wel vaker gaat, kan je maar beter een pre-order plaatsen om zeker te zijn van een exemplaar op de dag van release. Hoeveel exemplaren Sony voorziet voor de launch is niet geweten, maar wel is nu al duidelijk dat niet iedereen eentje op de kop zal kunnen tikken. Verschillende Japanse retailers melden immers dat ze reeds door hun voorraad pre-orders heen zitten, wat aan de ene kant goed nieuws is voor Sony, maar aan de andere kant een mogelijke teleurstelling inhoudt voor wie nog geen bestelling kon plaatsen. Ook Westerse gamers die hoopten een exemplaar te kunnen importeren zullen veelal op hun kin kunnen kloppen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.