4gamers.be

PSP-code Duke Nukem Critical Mass duikt op in Library of Congress

Door papfles, 07-08-2014 08:35, bron: blogs

Duke Nukem Critical Mass verscheen wel degelijk op DS en er was ook een PSP-versie in de maak, maar die werd uiteindelijk nooit op de markt gebracht. De code is ook nooit vrijgegeven, maar toch is die nu opgedoken in het US Library of Congress. 'Processing technician' David Gibson vond de code, maar het ziet er niet naar uit dat we de game binnenkort daadwerkelijk op een PSP zullen spelen. "Het zal een uitdaging zijn om toegang te verkrijgen tot de content, want de wettelijke en logistieke barrières zullen blijven toestromen. Ik hoop wel dat het in de toekomst makkelijker wordt om deze digitale content te bereiken, gezien hun ongelooflijke onderzoekswaarde", stelt Gibson.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.