4gamers.be

Komt Half-Minute Hero 2 naar Europa?

Door papfles, 27-03-2014 09:48

Sommige games verschijnen voor een eerste telg wel wereldwijd, denk maar aan Valkyria Chronicles, maar verdwijnen dan in een specifieke regio voor opvolgers. Dat is ook met Half-Minute Hero gebeurd, waarbij de tweede game nooit uit Japan is geraakt. Het concept om binnen een halve minuut bepaalde opdrachten te moeten uitvoeren, was wel bijzonder origineel, maar blijkbaar vond men het niet opportuun om die naar het Westen te brengen.

Nu is er een trailer verschenen, in het Engels, over Half-Minute Hero 2 waarin gespeculeerd wordt over multiplayer en waarin we 9 minuten mogen kijken naar heel wat beelden en acties. Dat men erbij vermeldt dat er binnenkort meer informatie wordt vrijgegeven, lijkt te suggereren dat men een Westerse release ambieert, al is het niet zeker op welk platform, aangezien Half-Minute Hero 2 oorspronkelijk op PSP uitkwam, een platform dat men nu waarschijnlijk wel links zal laten liggen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.