4gamers.be

GTA: VC Stories, Red Dead Revolver en Bully klaar voor PS3-avontuur

Door papfles, 19-12-2012 00:08, bron: siliconera

Rockstar lijkt niet enkel klaar te zijn voor de nakende release van Grand Theft Auto V, maar ook om de klassiekers weer boven te halen. Zo wisten we al dat er een Rockstar Games Collection #1 zit aan te komen, met GTA: Liberty City Stories, Red Dead Redemption, L.A. Noire en Midnight Club: Los Angeles Complete Edition. "#1" leek al te insinueren dat er een tweede pakketje zit aan te komen en dat zou wel eens kracht kunnen winnen met deze melding.

Grand Theft Auto: Vice City Stories, Red Dead Revolver en Bully zijn allemaal langs de Amerikaanse classificatieraad gepasseerd om een PS3-stempel te krijgen, wat erop wijst dat we op zijn minst de games in de PS Store zullen kunnen vinden binnenkort. Ook moeten we voorlopig het enthousiasme temperen, vermits het enkel nog maar is opgemerkt in Amerika. Het zou kunnen dat de games niet naar Europa over waaien. Dat euvel zullen sommigen onder jullie ongetwijfeld oplossen met Amerikaanse PSN-accounts.

 

Red Dead Revolver

  • Release: 11/06/2004
  • Ontwikkelaar: Rockstar San Diego
  • Uitgever: Rockstar Games

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.