4gamers.be

Originele Half-Minute Hero actie geeft je 30 seconden

Door papfles, 03-01-2011 00:34, bron: joystiq

De mensen achter Half-Minute Hero hadden op zich al een origineel concept uitgedokterd voor hun game en voor de promotie van hun sequel verleggen ze hun creativiteit naar de fans.

Voor Hero 30 Second mogen de fans namelijk zelf een onderschrift verzinnen voor een uitgekozen screenshot. Op zich niet zo bijzonder, maar door het concept van het spel ook door te trekken naar de wedstrijd, krijg je slechts 30 seconden (vanaf het moment dat je de screen te zien krijgt) om een tekst te verzinnen en neer te pennen. Bovendien mag het niet langer zijn dan 100 tekens. Jammer genoeg is de actie enkel in het Japans, want ongetwijfeld hadden we ondertussen een heleboel leuke tekstjes kunnen lezen. Misschien brengt het een lokaal pr-kantoor op gelijkaardige ideeën?

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.