4gamers.be

10 miljoen PS Vita's in 2012 "overdreven"

Door papfles, 15-05-2012 09:37, bron: gamesindustry

Sony is blijkbaar best tevreden met de lancering van de PS Vita en verwacht ook dit jaar een aanzienlijke verkoop van de handheld, al lijkt die verkoop momenteel te stagneren en zelfs achteruit te gaan.

Colin Sebastian, analist bij RW Baird, vindt het dan ook een overdreven stelling van Sony dat er 10 miljoen over de toonbank zullen vliegen tussen april 2012 en maart 2013. "10 miljoen lijkt momenteel overdreven. Misschien heeft Sony al een prijsdaling in de steigers staan of misschien gelooft Sony erin dat titels zoals Call of Duty op PS Vita veel zullen kunnen opleveren. Het is een geweldig toestel, maar de markt voor die producten wordt steeds kleiner nu smartphone-gerichte toestellen betere platformen worden om op te gamen."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair