4gamers.be

Sequel Dante's Inferno in de maak?

Door papfles, 24-11-2011 00:05, bron: subverse

Een curriculum vitae is over het algemeen een goede manier om nieuwe zaken te weten te komen op gamesvlak. Vele mensen zijn immers trots op hun verwezenlijkingen en willen deze delen met de rest van de wereld en potentiële werkgevers.

Joshua Ruben is momenteel blijkbaar bezig aan een "grote onaangekondigde nieuwe franchise" en hij was blijkbaar ook de "enige schrijver voor een grote onaangekondigde sequel" van Visceral Games. Hij gaf ook een hint over de game en verwees daarbij naar de commercial van Dante's Inferno. Het ziet er dus naar uit dat we wel eens een aankondiging van een nieuwe stap in deze hack&slasher mogen verwachten binnenkort.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.